Grill dhe tost elektrik Ariete

L13,890

Share:

Barbecue në shtëpi shërbehet me Grill Elektrike Ariete. Ariete grill dhe tost është skara e re elektrike me linja moderne dhe elegante të përshtatshme për përgatitjen e tosteve të shkëlqyera, panineve, hamburgerëve, mishit, peshkut dhe shumë recetave te tjera. Tabaka e heqshme e pikimit dhe pjatat e skarës që hiqen dhe lahen lejojnë që të …

Barbecue në shtëpi shërbehet me Grill Elektrike Ariete.
Ariete grill dhe tost është skara e re elektrike me linja moderne dhe elegante të përshtatshme për përgatitjen e tosteve të shkëlqyera, panineve, hamburgerëve, mishit, peshkut dhe shumë recetave te tjera. Tabaka e heqshme e pikimit dhe pjatat e skarës që hiqen dhe lahen lejojnë që të heqin lehtësisht mbetjet e ushqimit. Pesë nivelet e pjekjes e bëjnë Grill dhe tost Ariete pajisjen perfekte për ata që duan të përgatisin ushqime të shpejta dhe të ngrohin çdo lloj ushqimi. Falë opsionit të pozicionit të pjekjes me pjatë të hapur, është e mundur të gatuani dhe të piqni rehat në një sipërfaqe edhe më të gjerë. Kohëmatësi dhe rregullimi i temperaturës lehtësojnë dhe personalizojnë gatimin e pjatave të ndryshme.

 

Rreth Nesh

Ndërmarrja Elektroshtepiake HIMA është themeluar në Janar të vitit 1996. Ajo është themeluar nga z.Shpetim Hima , i cili eshte edhe drejtuesi i kesaj nderrmarrje. Fokusi dhe aktiviteti kryesorë i ndërmarrjes është ofrimi i shërbimit te servist per pajisjet : lavatrice , frigorifer , lavastoviglie , tharese rrobash , mikrovale. Ne jemi te specializuar ne riparimin e paketava elektronike (pcb control) te pajisjeve te permendura me siper. Elektroshtepiake HIMA ofron per tregun shqipetare edhe pajisje te perdorura me origjine Gjermane. Te gjitha pajisjet jane te testuara dhe certifikuara nga stafi jone me garanci mbi 6 Mujore. Ne ofrojme per tregun shqipetare edhe elektroshtepiake te markes Italiane Ariete.

Brand

Ariete