Mikrovale Ariete

L16,990

Share:

Kapaciteti 20 litra ideal për ngrohje, gatim dhe shkrirje në një kohë të shkurtër. Kohëmatësi 35 minuta, 5 nivele fuqie, 3 funksione të kombinuara.

2 vite garanci

700 W

14 dite mundesi kthimi nese produkti nuk eshte si ne e pershkruajme!

Furra e kombinuar me mikrovale me skarë Ariete është pranë jush në çdo kohë të ditës. Kur ju duhet të ngrohni, gatuani ose shkrini shpejt pjatat e gatshme për një vakt të shpejtë, por edhe për të përshpejtuar përgatitjet klasike të kuzhinës kur keni pak dëshirë.

Furra me mikrovale e kombinuar: si funksionon? Falë 3 funksioneve të kombinuara, mikrovala Ariete 952 ju lejon të gatuani pjata te ndryshme.  Kombinoni funksionin e skarës me gatimin klasik në mikrovale për të marrë një rezultat edhe më krokant.  Në këtë mënyrë do të përgjysmoni kohën e gatimit të pjatave komplekse si lazanja, patatet e pjekura , duke kursyer edhe faturën. Sepse furra me mikrovalë nuk ka nevojë të nxehet paraprakisht si furra tradicionale elektrike.

Furra me mikrovalë Ariete 952 është e shpejtë. Falë 5 niveleve të fuqisë, 3 funksioneve të kombinuara dhe gatimit në skarë, ju lejon të zgjidhni përgatitjen e drekës dhe darkës në pak minuta.

Rreth Nesh

Ndërmarrja Elektroshtepiake HIMA është themeluar në Janar të vitit 1996. Ajo është themeluar nga z.Shpetim Hima , i cili eshte edhe drejtuesi i kesaj nderrmarrje. Fokusi dhe aktiviteti kryesorë i ndërmarrjes është ofrimi i shërbimit te servist per pajisjet : lavatrice , frigorifer , lavastoviglie , tharese rrobash , mikrovale. Ne jemi te specializuar ne riparimin e paketava elektronike (pcb control) te pajisjeve te permendura me siper. Elektroshtepiake HIMA ofron per tregun shqipetare edhe pajisje te perdorura me origjine Gjermane. Te gjitha pajisjet jane te testuara dhe certifikuara nga stafi jone me garanci mbi 6 Mujore.

Brand

Ariete