-15%

Pastrues gelqeror & yndyre – Wpro

L1,700

SKU: 5
Share:

Pastrues per lavatricen dhe lavastoviglien tuaj nga Wpro. Perdoret ne te gjitha markat e lavatriceve dhe lavastoviglieve.

PERDORIMI : Derdhni përmbajtjen e qeskës direkt në makinë ose në sirtar, filloni një cikël bosh në 60C ° pa paralarje.

Nje pako disponon 12 qese (50 g).

Porositeni dhe mund ta dergojme me poste ne shtepine tuaj ose mund te vini ta terhiqni ne dyqanin tone.

Posta ne Tirane 200 Lek.
Posta jashte Tirane 300 Lek.

Pastrues per lavatricen dhe lavastoviglien tuaj nga Wpro. Veprimi profesional i trefishte i ketij produkti eshte zgjidhja e vetme per te mbajtur pajisjen tuaj ne kushte optimale.

Ky pastrues ka fuqine te largoje nga lavatricja ose lavastoviglia juaj  depozitimet e gelqeres tek rezistenca dhe tubat e pajisjes.

Pastron yndyrat dhe detergjentin që grumbullohen edhe në pjesët e padukshme dhe të paarritshme të pajisjes, duke parandaluar formimin e aromave të pakëndshme.

PERDORIMI : Derdhni përmbajtjen e qeskës direkt në makinë ose në sirtar, filloni një cikël bosh në 60C ° pa paralarje.

Mos shtoni asnjë produkt tjetër pastrimi. Përdorni 1 qese çdo muaj për kujdesin e vazhdueshëm të pajisjes.

Perdoret ne te gjitha markat e lavatriceve dhe lavastoviglieve.

Nje pako disponon 12 qese (50 g).

Perdorimi i ketij produkti pastrimi ne lavatricen tuaj do shtoje jetegjatesine e pajisjes.

Porositeni dhe mund ta dergojme me poste ne shtepine tuaj.

Posta ne Tirane 200 Lek.
Posta jashte Tirane 300 Lek.

 

Peshë 0.35 kg
Përmasa 17 × 4 × 15 cm