-12%

Pastrues per lavatrice dhe lavastoviglie -AEG

L1,500

Share:

Pastruesi per lavatricen ose lavastoviglien tuaj , ju ndihmon te largoni te gjitha aromat e pa deshiruara ne lavatricen tuaj. Rrit jetegjatesine e pajisjes dhe ule konsumin e energjise.

PERDORIMI : Derdhni përmbajtjen e qeskës direkt në makinë ose në sirtar, filloni një cikël bosh në 60C ° pa paralarje.

1 kuti ka 12 tableta nga 50 g

Posta ne Tirane 200 Lek.
Posta jashte Tirane 300 Lek.

Pastrues per lavatrice -n dhe lavastoviglie -n tuaj nga marka AEG. Veprimi profesional i trefishte i ketij produkti eshte zgjidhja e vetme per te mbajtur pajisjen tuaj ne kushte optimale.

Ky pastrues ka fuqine te largoje nga lavatricja ose lavastoviglia juaj  depozitimet e gelqeres tek rezistenca dhe tubat e pajisjes.

Pastron yndyrat dhe detergjentin që grumbullohen edhe në pjesët e padukshme dhe të paarritshme të pajisjes, duke parandaluar formimin e aromave të pakëndshme.

PERDORIMI : Derdhni përmbajtjen e qeskës direkt në makinë ose në sirtar, filloni një cikël bosh në 60C ° pa paralarje.

Mos shtoni asnjë produkt tjetër pastrimi. Përdorni 1 qese çdo muaj për kujdesin e vazhdueshëm të pajisjes.

Perdoret ne te gjitha markat e lavatriceve dhe lavastoviglieve.

Nje pako disponon 12 qese (50 g).

Perdorimi i ketij produkti pastrimi ne lavatricen tuaj do shtoje jetegjatesine e pajisjes.

Porositeni dhe mund ta dergojme me poste ne shtepine tuaj.

Posta ne Tirane 200 Lek.
Posta jashte Tirane 300 Lek.

Pastruesi per lavatrice dhe lavastoviglie nga AEG , ju ndihmon te ulni konsumin e energjise te pajises.

Rreth Nesh

Ndërmarrja Elektroshtepiake HIMA është themeluar në Janar të vitit 1996. Ajo është themeluar nga z.Shpetim Hima , i cili eshte edhe drejtuesi i kesaj nderrmarrje. Fokusi dhe aktiviteti kryesorë i ndërmarrjes është ofrimi i shërbimit te servist per pajisjet : lavatrice , frigorifer , lavastoviglie , tharese rrobash , mikrovale. Ne jemi te specializuar ne riparimin e paketava elektronike (pcb control) te pajisjeve te permendura me siper. Elektroshtepiake HIMA ofron per tregun shqipetare edhe pajisje te perdorura me origjine Gjermane. Te gjitha pajisjet jane te testuara dhe certifikuara nga stafi jone me garanci mbi 6 Mujore.