Pasi keni zgjedhur nje nga produktet tona , klikoni ne butonin ''Shto ne shporte''  , pasi produkti shtohet ne shporte klinkoni ne butonin ''shiko shporten'' , pasi ju hapet shporta dhe nuk doni te shtoni produkt tjeter klikoni ''perfundo porosine'' dhe vendosni te dhenat tuaja dhe klikoni butonin ''mbaro porosine''.

Nese doni te anulloni porosine , na shkruani ose na telefononi dhe ne e fshijme ate per ju nga sistemi.

Keni blere nje produkt dhe nuk eshte njesoj si ju e keni menduar ? Mund ta ktheni ate perseri shume thjeshte vetem duke na caur nje mesazh ose duke na telefonuar.

Te gjitha produktet qe ne ofrojme kane mbi 6 Muaj garanci. Produktet jane te testuara nga stafi yne.

Kur ju zgjidhni nje nga produktet tona , transporti ne Tirane eshte FALAS.