Permbledhje

Politika jonë e rimbursimit dhe kthimit zgjat 14 ditë. Nëse kanë kaluar 14 ditë nga blerja juaj, ne nuk mund t’ju ofrojmë një rimbursim ose shkëmbim të plotë.

Për t’u kualifikuar për kthim, artikulli juaj duhet të jetë  në të njëjtën gjendje që e keni marrë.

Additional non-returnable items:

  • Kuponat
  • Detergjentet

Per te perfunduar kthimin ju duhet te keni faturen dhe fleten e garancise.

Rimbursime

Pasi kthimi juaj të merret dhe inspektohet, ne do t’ju dërgojmë një email për t’ju njoftuar se kemi marrë artikullin tuaj të kthyer. Ne gjithashtu do t’ju njoftojmë për miratimin ose refuzimin e rimbursimit tuaj.

Nëse është miratuar, atëherë ju do te merrni te gjithe shumen qe keni paguar ose nje produket tjeter sipas zgjedhjes tuaj.

Produktet me ulje

Produktet qe jane me ulje mbi 50% nuk mund te kthehen.

Nderrimet

Ne mund ti zevendesojme pajisjet vetem ne rastin kur ato pesojne nje demtim , ose kane probleme. 

Keni nevoje per ndihme?

Na kontaktoni ne emailin tone ”elektroshtepiakeshpetim@gmail.com ”  ose ne nurmat tone te telefonit.