Showing all 2 results

Lavatrice Miele NOVOTRONIC

22,000 L

Lavatrice MIELE Novotronic

-5 Kg

-2200W

-Nuk ndryshket

-6 Muaj garanci

-1400 Xhiro ne shtyrdhje

Produktin mund ta kthesh perseri deri ne 14 dite pas blerjes pa asnje obligim.

Quick View

Lavatrice e perdorur Siemens 7 Kg

25,000 L

Lavatrice Siemens 7 KG

-iQ300 :  shume e qete ne punim

-1400 xhiro ne shtrydhje

-Klasi energjise A++

-Lavatricja eshte e kontrolluar nga tekniket tane dhe ofrohet me garanci

-6 Muaj Garanci

– Transporti ne Tiranë , Falas 

Per cdo porosi qe beni keni mundesi kthimi deri ne 14 Dite pas blerjes pa asnje obligim!

 

Quick View