Showing all 2 results

pastrues per lavatricen&lavastoviglien -15%

Pastrues gelqeror & yndyre – Wpro

L1,700

Pastrues per lavatricen dhe lavastoviglien tuaj nga Wpro. Perdoret ne te gjitha markat e lavatriceve dhe lavastoviglieve.

PERDORIMI : Derdhni përmbajtjen e qeskës direkt në makinë ose në sirtar, filloni një cikël bosh në 60C ° pa paralarje.

Nje pako disponon 12 qese (50 g).

Porositeni dhe mund ta dergojme me poste ne shtepine tuaj ose mund te vini ta terhiqni ne dyqanin tone.

Posta ne Tirane 200 Lek.
Posta jashte Tirane 300 Lek.

Quick View
pastrues per lavatrice dhe lavastoviglie -12%

Pastrues per lavatrice dhe lavastoviglie -AEG

L1,500

Pastruesi per lavatricen ose lavastoviglien tuaj , ju ndihmon te largoni te gjitha aromat e pa deshiruara ne lavatricen tuaj. Rrit jetegjatesine e pajisjes dhe ule konsumin e energjise.

PERDORIMI : Derdhni përmbajtjen e qeskës direkt në makinë ose në sirtar, filloni një cikël bosh në 60C ° pa paralarje.

1 kuti ka 12 tableta nga 50 g

Posta ne Tirane 200 Lek.
Posta jashte Tirane 300 Lek.

Quick View