-19%

Strukture mbajtese per lavatrice dhe tharese

Çmimi origjinal qe: 13,000 L.Çmimi i tanishëm është: 10,500 L.

Share:

Strukture mbajtese per lavatrice dhe tharese

Ju mundeson te kurseni hapsire dhe te keni me te lehte operimin per te lare dhe thare rrobat tuaja.

Transport ne te gjithe shqiperine.

Kuseni hapesire te vlefshme ne shtepine tuaj me strukture mbajtese per lavatrice dhe tharese

Ky model eshte projektuar me permasa 60×60 cm , keshtu qe i pershtatet 90% te modele te lavatrice dhe tharese -ve. (shikoni video-n) Seti eshte i perbere nga 8 copa gome ngjitese kunder rreshqitjes dhe 4 trombocite plastike te cilat do ju ndihmojne te vendosni pajisjet tuaja ne vend. (shikoni video-n) Ky set ka gjithashtu nje rrip sigurie te tensionuar per tju dhene juve me shume siguri per pajiset tuaja. Seti eshte i perbere edhe nga nje sirtare qe hapet dhe mbyllet per te vendosur detergjentet ose koshin e rrobave. (shikoni video-n) Me kete struktutre per pajisjet tuaja ju do te  keni me shume hapesire ne shtepine tuaj.

Rreth Nesh

Ndërmarrja Elektroshtepiake HIMA është themeluar në Janar të vitit 1996. Ajo është themeluar nga z.Shpetim Hima , i cili eshte edhe drejtuesi i kesaj nderrmarrje. Fokusi dhe aktiviteti kryesorë i ndërmarrjes është ofrimi i shërbimit te servist per pajisjet : lavatrice , frigorifer , lavastoviglie , tharese rrobash , mikrovale. Ne jemi te specializuar ne riparimin e paketava elektronike (pcb control) te pajisjeve te permendura me siper. Elektroshtepiake HIMA ofron per tregun shqipetare edhe pajisje te perdorura me origjine Gjermane. Te gjitha pajisjet jane te testuara dhe certifikuara nga stafi jone me garanci mbi 6 Mujore.