fbpx
teknik frigorifeir
Teknik frigoriferi,si te zgjedhim nje profesionit?

Frigoriferët jane pajisja kryesore ku ne mbeshtetemi për të mbajtur ushqimin të freskët. Kur frigoriferi juaj është problematik, marrja e një sherbimi nga nje teknik frigoriferi për riparimin është e domosdoshëm. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për rregullimin e sistemit të prodhimit të akullit, për një rrjedhje uji ose për të zbuluar pse frigoriferi nuk po ftoh. Por, riparimi i një frigoriferi me defekt nuk është një punë që të gjithë mund ta trajtojnë.
Punësimi i një tekniku të kualifikuar pajisjesh për këtë punë mund t’ju kursejë kohë dhe para. Lexoni me poshte për të mësuar se si të punësoni një kompani ( teknik frigoriferi ) për riparimin e frigoriferëve.

Si të identifikoni një teknik frigoriferi të kualifikuar?

Para së gjithash, ju do të dëshironi të siguroheni që ata janë të certifikuar për të punuar dhe se ata kanë të gjitha licencat e duhura për këtë punë. Një teknik frigoriferi duhet të jetë i përditësuar me teknologjitë dhe procedurat më të fundit.
Çdo riparim i mirë fillon me një profesionist të shkëlqyer. Për të gjetur një profesionist të kualifikuar për të riparuar pajisjet tuaja, duhet të bëni disa punë kerkimore fillestare. Filloni duke pyetur miqtë dhe fqinjët për rekomandime. Ata mund t’ju ofrojnë disa teknik frigoriferi lokalë të shërbimit të riparimit të frigoriferëve për t’u marrë në konsideratë.
Më pas, mund të shikoni në internet për të gjetur profesionistë të tjerë në këtë zonë. Faqet e besuara kanë qindra listime që përfshijnë vlerësime dhe komente për tekniket e riparimit pranë jush. Kerkimi në këto vende mund t’ju ndihmojë të shmangni punësimin e një tekniku problematik. Ndërsa lundroni në këto sajte, mbani parasysh këshillat e mëposhtme ndërsa zgjidhni profesionistin e duhur për të punuar.

 

Pyetni për garancitë e shërbimit nje teknik frigoriferi

Kur mendoni të punësoni një profesionist të shërbimit të riparimit të frigoriferëve, mbani mend se një kompani me reputacion do të ofrojë një garanci për riparimet e saj.Ofrimi i garancive të shërbimit do të thotë që kompania është e sigurt në punën që bën dhe produktet që përdor. Gjithashtu do t’ju japë paqe mendore pasi profesionisti është i gatshëm të marrë përgjegjësi për çdo gabim që mund të lindë.

Konfirmoni gjithmonë nëse një kompani e shërbimit të riparimit të pajisjes ofron garanci shërbimi. Kontrolloni se çfarë mbulohet dhe për sa kohë.

Lexoni komente

Ndërsa rekomandimet nga miqtë dhe fqinjët janë gjithmonë të mira, leximi i komenteve në internet do t’ju japë një ide të përgjithshme për cilësinë dhe shërbimet e tyre.

Ndërsa po kërkoni të kontaktoni një teknik frigoriferi për riparimin e frigoriferëve, përpiquni të planifikoni një telefonatë për të shpjeguar problemin dhe modelin e frigoriferit përpara takimit tuaj. Duke bërë këtë, ju mund të përshpejtoni procesin e gjetjes së pjesëve të mundshme që do t’u nevojiten për të përfunduar punën.

Shërbimi i riparimit të frigoriferëve , me poshte disa indicie qe nuk po merrni personin e duhur

Megjithëse punësimi i një tekniku shërbimi për riparimin e pajisjeve është një proces i drejtpërdrejtë, është e zakonshme të bëhen disa gabime. Njohja e flamujve të kuq përpara se të punësoni dikë mund t’ju ndihmojë të kurseni shumë para dhe zhgënjim. Këtu janë disa flamuj të kuq për t’u kujdesur:

Çmimi më i ulët i ofruar:  Kostoja mesatare e riparimit të frigoriferit është midis 3000 dhe 15000 lek. Çertifikimet, licencat dhe garancitë kushtojnë të gjitha. Nëse një kompani ofron shërbime riparimi me çmime absurde të ulëta, ka gjasa që të mos ketë një nga ato elemente.
Shërbimi i dobët ndaj klientit: kurrë mos e nënvlerësoni shërbimin ndaj klientit. Duke pasur një kontakt të caktuar telefonik me të cilin mund të kontaktoni në rast urgjence, ndryshimi të orareve ose ankesave pas shërbimit janë pjesë e zgjedhjes së kompanisë së duhur.  Një kompani riparimi që qëndron pas një politike të shkëlqyer të shërbimit ndaj klientit do të mbajë gjithmonë parasysh nevojat tuaja.
Nuk ka referenca: punësimi i dikujt përpara se të bisedoni me të ose të takoheni me ta mund të jetë një gabim. Nëse jo, përpiquni të planifikoni një telefonatë të shpejtë për të mësuar më shumë rreth përvojës së teknikut. Kjo do t’ju ndihmojë gjithashtu të shihni se si tekniku trajton shërbimin ndaj klientit dhe nëse personalitetet tuaja përputhen.

Nese ndodheni ne Tirane dhe keni nevoje per te riparuar frigoriferin, kontaktoni kete numer 0682160212. Elektroshtepiake HIMA , besoji pajisjet profesionisteve.

 

X