fbpx
Teknik lavatrice , sa kushton riparimi I nje pajisje ne Tirane?

Doni te dini me shume rreth kostove te riparimit te lavatriceve nga nje teknik lavatrice –je? Ne kete postim do te mesoni me shume ne menyre te permbledhur.
Nese lavatricja juaj nuk funksionon , eshte nje problem shume I madh ne shtepi. Qe te blesh nje lavatrice tjeter ne shtepi eshte shpenzim i madh. Nese nuk ke buxhet mjaftueshem per ta bere kete duhet te gjesh nje teknik lavatrice ,frigoriferi qe ta riparoj ate. Sa kushton nje sherbim I tille ne Tirane?

Sa kushton sherbimi nga nje teknik lavatrice ne Tirane?

Kur lavatricja prishet dhe ka probleme ne funksionim eshte e rendesishme te dini se sa kushton sherbimi per ta riparuar ate.
Në varësi te markës, madhsisë së problemit së lavatrices ju do te paguani 1000 deri ne 2000 Lek per sherbim.

Nese lavatricja juaj ka nevoj per nje pjese te re , kostoja do te rritet. Kjo ne varesi te pjeses qe do te zevendesohet. Disa teknik lavatrice do te marrin nje tarife shtese nese ato do te vijne perseri ne shtepine tuaj per te vendosur pajisjen. Kështu që ju ftojme te informoheni në mënyrë të detajuar mbi llojin e shërbimit përpara se të vendosni.

Bëni kujdes nga ‘’ teknik lavatrice ‘’ qe ju faturojne shume pak per sherbimin qe ofrojne (me pak se 1000 Lek)

Për fat të keq në Shqipëri ka persona që ofrojnë shërbime riparimi te lira per lavatrice, për të fituar para të shpejta. Keto teknik lavatrice fshehin kostot shtese ne pergjithesi dhe ofrojne nivele te ulta riparimi per lavatrice.

Ne ju keshillojme qe perpara se te merrni nje sherbim te tille te pyesni nje shok, familjaret ose koleget per rekomandime.  Nese eshte e mundur shikoni pershtypjet ne Google ose ne rrjetet sociale.

Sa kohe te duhet per te riparuar lavatricen ne Tirane?  

Shumica e teknikeve profesioniste ne Tirane ofrojne sherbim Brenda dites ose diten e neserme pasi ju kontaktoni me ato.

Kjo do te thote qe ju nuk do te prisni gjate per te marre nje teknik lavatrice me pervoje , te kualifikuar dhe te besueshem. Per te diagnostikuar problemin e lavatrices tuaj.

Ne pergjithesi shumica e problemeve mund te riparohen me viziten e pare. Megjithate , nese lavatricja juaj ka nevoje per nje pjese te re , teknikut do I duhet ta porosise ate dhe mund te zgjase nga 2 deri ne 21 dite.

 

A duhet te provoni te rregulloni vete problemin apo te therrisni nje teknik lavatrice?

Ne gjithmone do rekomandonim marrjen e nje tekniku lavatrice do te ishte nje zgjidhje optimale per te zgjidhur problemin per ju.
Ata jo vetem qe do te diagnostikojne dhe riparojne problemin e lavatrices , por kane dhe mjetet,ekspertizen dhe përvojën e duhur per ta bere ate ne menyre efikase dhe te sigurt.

Megjithate nese ju mendoni ta rregulloni vete lavatricen ne kemi disa keshilla per ju ne blogun tone.

A ja vlen te mundoheni per ta riparuar vete pajisjen tuaj?

Riparimi I pajisjes nga vete ju mund te jete zgjidhja e duhur nese ju keni informacion bazik mbi perdorimin e veglave. Gjithshtu te  dini si te perdorni pajisjen. Berja e ketij procesi nga ju do ju mundesoj kursimin e disa parave. Gjithashtu do ju jap kenaqesine e te rregulluarit dicka nga vete ju. Gjithsesi para se te vendosni ta beni vete kete gje , duhet te keni parasysh riskun qe do te merrni.

Perpara se te kryeni vete riparimin , beni diagnostikimin e duhur per te kuptuar nese I keni te gjitha pajisjet per ta bere kete nderhyrje. Nese nuk jeni te sigurte per aftesine tuaj per te zgjidhur problemin , eshte me mire te telefononi nje profesionist.

Kur duhet te telefononi nje profesionist (teknik lavatrice) per ndihme?

Nese lavatricja juaj rrjedh uje , ben zhurma te cuditshme ose nuk rrotullohet sic duhet. Eshte koha te telefononi per ndihme profesionale. Nese lavatricja juaj rrjedh uje dhe ju perpiqeni ta riparoni ate vete , mund te jete e rrezikshme sepse uji me elektricitetin nuk shkojne shume bashk.

Nese nuk jeni te sigurte per aftesite tuaja per te bere riparimin , telefononi per ndihme nje teknik lavatrice profesionist. Eshte shume e rendesishme te jeni te sigurte.

 

Si ta kuptoni nese pajisja juaj ja vlen te riparohet apo jo?

Nje teknik lavatrice me pervoje eshte ne gjendje t’ju ndihmoje me kete vendim. Ata jane ne gjendje qe edhe nepermjet telefonit t’ju japin nje kosto te perafert per problemin qe ju keni.

Si rregull I pergjithshem , nese kostoja e riparimin tejkalon vleren totale te lavatrices , do te ishte me mire te blini nje lavatrice tjeter te perdorur ose te re. Ne varesi te buxhetit dhe kerkesave qe ju keni. Kjo eshte arsyeja qe ju duhet te merrni kohen tuaj per te vleresuar se cfare do te beni me lavatricen.

 

Si te gjeni nje teknik lavatrice per te zgjidhur problemin tuaj ?

Nese keni nevoje per riparimin  e lavatrices, eshte e rendesishme te gjesh nje teknik te besueshem & me pervoje.

Ketu mund te gjeni disa keshilla si te gjeni dike per te rregulluar lavatricen tuaj.

Menyra me e mire per te gjetur nje teknik lavatrice me pervoje eshte sygjerimi nga familjaret , koleget.

Ju gjithashtu mund të kërkoni në internet për teknik lavatrice me reputacion neë riparimin e pajisjeve në zonën tuaj. Sigurohuni që të lexoni komente nga klientët e kaluar përpara se të merrni një vendim.

Pasi keni gjetur disa teknike qe ju pershtaten , per te cilet jeni te interesuar. Telefonojini dhe pyetni per koston e riparimit dhe kohen qe ju duhet per ta kryer kete sherbim.

Sigurohuni ta pyesni per cdo kosto te fshehur te mundeshme. Per shembull , nese pajisja ka nevoje per pjese shtese do duhet te paguani per sherbimin perseri. Pra sigurohuni per cdo kosto perpara se te vendosni.

 

Cfare procedurash do te ndjeki nje teknik lavatrice kur te vij per te riparuar lavatricen ?

Kur nje teknik lavatrice arrin ne shtepine tuaj , ata do te bejne pyetje ne lidhje me problemin dhe do te bejne nje diagnose te plote.  Ata do te komunikojne me ju gjate te gjithe procesit ne menyre qe te sigurohen qe po e kuptojne mire problemin. Ne kete menyre do te japin zgjidhjen me te mire per ta rregulluar ate.

Ne varesi te madhesise se problemit , nje teknik lavatrice me pervoje do jete ne gjendje te thote edhe menyren se si problem juaj do te zgjidhet. Nese pajisjes tuaj do duhet ti zevendesoni nje pjese , ata do ju pyesin ju nese doni te vazhdoni me riparimin apo jo.Ne disa raste , problemi do jete shume I madh dhe nuk ja vlen te riparohet. Nese eshte keshtu, tekniku do ju thote perpara dhe do t’ju rekomandoje nje makine zevendesuese.

Konkluziuoni

Ky postim ju ndihmon te kuptoni si funksionon ky sherbim dhe cilat jane kostot qe duhet te paguani per riparimin e nje lavatriceje.Shpresojme qe keto keshilla t’ju ndihmojne per te gjetur nje teknik lavatrice me reputacion &te besueshem.

Ne kete blog do te kuptoni edhe procedurat qe nje teknik ndjek kur vjen per te riparuar pajisejen tuaj.

Nese jeni duke kerkuar sherbim per lavatricen tuaj ne Tirane, atehere ju lutem na telefononi ne 0682160212 . Ne ofrojme sherbim brenda dites ose diten tjeter per te gjithe klientet ne Tirane. Me kosto qe fillojne nga vetem 1000 Lek.

X