Fshese me avull – XVapor Deluxe

14,990 L

Share:
  • Fshese korenti me avull – XVapor Deluxe Ariete 4146
  • Fuqia 1500 W
  • Dezinfekton 99% te baketereve dhe mikrobeve
  • Me aksesore qe i pershtaten zones qe doni te pastroni

Fshese me avull per pastrim – XVapor Deluxe Ariete 4146

Nese deshironi te pastroni shtepine tuaj natyrshem, me efikasitet, kjo eshte fshesa me avull e duhur.

XVapor Deluxe Ariete garanton pastrimin me cilesi te siperfaqeve si jastek, dritaret, dyshemetë me parket ose mermer, si dhe tapicerite, tendat dhe divanet.

Mos perdorni detergjente te tjere per te pastruar me fshese me avull XVapor Deluxe, i cili eshte 99.9% thithes i viruseve, mikrobeve dhe baktereve.

Ariete XVapor Deluxe mundeson gjithashtu forcen e avullit ne 100 ° dhe vje pre kompletuar me shume aksesore qe i pershtaten kendit ose zones qe doni te pastroni

 

Rreth Nesh

Ndërmarrja Elektroshtepiake HIMA është themeluar në Janar të vitit 1996. Ajo është themeluar nga z.Shpetim Hima , i cili eshte edhe drejtuesi i kesaj nderrmarrje. Fokusi dhe aktiviteti kryesorë i ndërmarrjes është ofrimi i shërbimit te servist per pajisjet : lavatrice , frigorifer , lavastoviglie , tharese rrobash , mikrovale. Ne jemi te specializuar ne riparimin e paketava elektronike (pcb control) te pajisjeve te permendura me siper. Elektroshtepiake HIMA ofron per tregun shqipetare edhe pajisje te perdorura me origjine Gjermane. Te gjitha pajisjet jane te testuara dhe certifikuara nga stafi jone me garanci mbi 6 Mujore.