Makineri kokoshkash – Ariete

3,990 L

Share:

Makineri kokoshkash e linjes se re te Party Time nga Ariete do te shoqeroje mbremjet tuaja me familjen ose miqte, me shume kokoshka krokante dhe joshese. Gati per t’u ngrene njera pas tjetres. Fale metodes speciale te gatimit te ajrit te nxehte, Pop Corn Party Time shnderron, ne me pak se 2 minuta, 60 gram …

Makineri kokoshkash e linjes se re te Party Time nga Ariete do te shoqeroje mbremjet tuaja me familjen ose miqte, me shume kokoshka krokante dhe joshese.
Gati per t’u ngrene njera pas tjetres. Fale metodes speciale te gatimit te ajrit te nxehte, Pop Corn Party Time shnderron, ne me pak se 2 minuta, 60 gram miser ne kokoshka aromatike dhe te lehta.

Nuk do te keni nevoje te shtoni asgje tjeter, as vaj as yndyre.

 

Rreth Nesh

Ndërmarrja Elektroshtepiake HIMA është themeluar në Janar të vitit 1996. Ajo është themeluar nga z.Shpetim Hima , i cili eshte edhe drejtuesi i kesaj nderrmarrje. Fokusi dhe aktiviteti kryesorë i ndërmarrjes është ofrimi i shërbimit te servist per pajisjet : lavatrice , frigorifer , lavastoviglie , tharese rrobash , mikrovale. Ne jemi te specializuar ne riparimin e paketava elektronike (pcb control) te pajisjeve te permendura me siper. Elektroshtepiake HIMA ofron per tregun shqipetare edhe pajisje te perdorura me origjine Gjermane. Te gjitha pajisjet jane te testuara dhe certifikuara nga stafi jone me garanci mbi 6 Mujore.